40- 50 km
på en 80 väg... Panchisvarning delux) gamla vägen, om Barsebäck. Efter ca 5-6 min, sitter Lucas helt skräckslagen, och håller krampaktigt i bakhjulet, och säger skräckslaget - mamma, alltså, de där måttbandet håller inte, detta går inte, cykeln kommer flyga ut när luckan går upp... Bandet går sönder vilken sek som helst.. Öööh Wtf! Lika bra att stanna... Vill ju inte orsaka någon trafikolycka precis.. Gled in på en cykelväg, blev mer och mer irriterad på mig själv, och framförallt på cykeln som vägrade få plats.. Lucas säte, åkte fram så långt de gick (han satt typ inne i framrutan) av med våra nackstöd, fram med ännu mer ilska, så drog jag in hela möget i bilen.... Vilket resulterade till en sned cykelkorg, navet baktill, åkte in i Lucas tinning. Såklart fick han ont, kved en stund, dock inga tårar. Meeeen jag kunde stänga bakluckan. Äntligen tänkte jag.. Men nä,,, sidodörrarna var ju öppna.. Ja, då hade ena handtaget lyckats hoppa "ut" på ena sidan.. Crap, gatt dammet... Men på någon vänster, löste jag problemet, och tillslut var alla dörrar stängda. Jag fick hjälpa Lucas att bälta sig, då han inte nådde något, för han var fastkilad.. Då kunde jag inte hålla mig mer.. Jag tokskratta, sådär så man håller på att kissa på sig..... Vi fortsatte färden hemmåt, i sakta tempo. Satt som 2 st 90 åringar, inne i framrutan, och rulla fram.. Jag hade kul, Lucas skämdes... :))
Varför har jag så mycket tid att baka eftersom jag har fyra barn som är lite allihopa och jag säger att jag kan fixa min tid haha och mina barn är inte med mig hela tiden eller hur
Jordgubbarna tryter i växthuset och varje skörd blir nu mindre och mindre. Det var precis så att jag fick ihop till en paj häromkvällen när det varså pass fint väder att det faktiskt gick att sitta ute och fika på balkongen i kvällssolen
Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Servera till nykokt färskpotatis, sockerärter och lufttorkad skinka. I kombo med dill och färskpotatis har vi ett trevligt tillbehör som kanske för tankarna till varmrökt fisk, men det var en höjdare till salt, lufttorkad skinka också
Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Jag tycker om att göra min egna dressing till för det är så enkelt att slänga ihop. Perfekt att ha fyllt frysen så att man inte behöver ställa sig vid spisen varje dag, speciellt inte när Peter har varit borta
Barnen varnyårspiffiga med glittriga hattar, serpentiner och några blåsmojänger from hell som snälla pappor hjälpte till att höja ljudet på ytterligare genom att klippa av flärpen och placera munstycket i uppblåsta ballonger
Vi bakade en god bananmuffins nyligen som är helt enligt den Paleolitiska kosten. Paleolitisk kost/Stenålderskost är en kosthållning som de som som anammar anser vara den optimala
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.