Nyårsmeny 2012
bevemyrs
bevemyrs
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 charlottenlökar 1 knippe grön sparris, skuren i småbitar
  • 1/2 dl vitt vin
  • 1/2 hönsbuljongtärning 3 dl vatten
  • 2-3 dl vispgrädde
  • 1 kg oskalade räkor som skalas
  • 3-4 tunnbröd 1 ask philadelphiaost
  • 1 burk creme fraiche
  • 1 knippe gräslök
  • lite salt
  • 2 charlottenlökar, finhackade
  • 2 vitlöksklyfta, finhackade
  • 1 dl olivolja
  • 3 dl ris
  • 2 dl vitt vin
  • 1 liter kycklingbuljong (varm
  • 2 dl parmesanost, finriven
  • olivolja
  • salt och peppar
  • olivolja smaksatt med vit tryffel
  • 2 lökar
  • 2 morötter
  • 3 vitlöksklyftor
  • 3 skivor baconfarinsocker
  • 12 vitpepparkorn
  • 1 flaska rött vinkoncentrerad flytande fond (kött)smörblåbärhonungsalt pepparmaizena
  • 2 ägg 1 1/4 dl socker
  • 200 g hallon, färska eller frysta (eller annan valfri fyllning)
  • 2 1/2 dl vispgrädde
  • 1 nypa salt
  •  
  • Botten
  • 12 st digestivekex
  • 75 g smör
  •  
  • Fyllning
  • 4 dl vispgrädde
  • 4 ägg 2 dl socker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 400 g philadelphiaost
  •  
  • Passionsfruktstopp
  • 10 g gelantin
  • 350 g passionsfruktpuré
  • 2 st passionsfrukter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.