Ingredienser Portioner. 4 1 burk matjessill (à 200 g) 1 kokt ägg 1 rödlök 1 äpple 1/2 dl majonnäs 1/2 dl crème fraiche 1 msk kaviar på tub 1 msk hackad gräslök 1 msk finhackad dill peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Servera med. Koka pastan tillsammans med squashen. Stek kyckling tillsammans med salviablad i lite av oljan, och häll över på en tallrik medan du gör tomatsåsen
Hacka romrussina och blanda försiktigt i glassmeten. 2 liter5 dl vispgrädde1 brk sötad kondencerad mjölk1 vaniljstång eller 1 tsk äkta vaniljsockerRom-russin. 1 dl rom1 dl russinDagen före lägg rom och russin i en skål och låt stå och dra i kylen ett dygn. 1 dl rom
En anledning så god som någon att njuta av god mat och umgås med folk man gillar, eller hur. Dagens inlägg är en fjantigt god nubberöra, som föga förvånande passar utmärkt till snaps av alla de slag, och passar finfint på påskbuffén eller som läcker liten förrätt
Med det sagt, gillar man Romrussin och kaffe i kakor. Det här är en riktig vuxentårta, både smakmässigt men också i bemärkelsen att det är mörk rom i som inte har kokat
5 cl mörk rom 0,5 cl honungssirap ( 2 delar honung + 1 del vatten ) 2 - 3 droppar angostura bitters Gör så här. Rör drinken med mycket is tills den blivit kall och utvattnad 20-30 sek. - Läs hela inlägget här 5 cl mörk rom
Bryt av ett knäckesticks på mitten och lägg på Nubberöran dekorera med gräslök. Ost toast medlöjrom- Bred lite Philadelphiaost på varje brödskiva och strö över så mycket eller lite västerbottenost du vill ha
Sila upp i isfyllt glas och fyll sedan upp med gingerale. Tillsätt rom och honung. Avslutar med en bild som Mattias precis skickade från Höglekardalen där han och barnen är på barmarksläger
Täck med en duk och låt jäsa till dubbel storlek på ett varmt ställe. Lite smör att smörja formen med. Rund form 22 cm i diameter med hål, typ sockerkaksform. Blötlägg russinen i rom eller rom-essensen i 30 minuter. 2 msk rom eller. 2 msk vatten medrom-essens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.