) Men vi kan inte säga det tillräckligt många gånger, egen inlagd firre är så enkelt att fixa till och så mycket godare än den man kan köpa på glasburk i affären, det lovar vi er också
Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra när det blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Så nu har ni fått lite historik om Flygande Jakob. Jag började så smått fundera på dess namn, så jag var tvungen att googla pådet och på Wikipedia, skrevs det följande
Den här rätten blev nu inte hundraprocentigt "nyttig" eftersom jag inte kunde låta bli att riva över lite ost när jag stekte kycklingfiléerna färdiga i ugnen
Var beredd - den blomstertid nu kommer. Jag menar röranpå laxen. Grönskan står redo att explodera och det är så härligt med allt som komma skall med fortsatt vår, försommar och sommar
Ja, det här är vad man kan ägna sig åt en fredag, eller vilken annan dag som helst, jag hade bara en tråkig morgon, så istället för att plugga började jag pyssla och nu har snart hela förmiddagen gått
Kan inte låta bli att samla på mig dessa recept som delas ut i butikerna, jag måste testa det mesta. Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter
När vi åt detnu sist ville jag bara få känna smaken igen av en riktigt stor, vinter-bakpotatis som skärs upp med två snitt och fylls med vitlökssmör eller bregott och flingsalt…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.