Är även perfekta till att göra korvbröd, nunär det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Efter en hektisk dag på jobbet så ärbakning kul och avslappnande tycker jag
Då blir de litesegkrispiga på ytan, men krämigainuti. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligtsaftigdelikatess
Nunär det börjar närmasig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Blandar ilite som jag tycker är gott, det skall nog bli bra hoppas jag
Nu tycks tillvaron vara tillbakaivanliga smaker igen. Ni som följt bloggen vet att det där med aptit och sug interiktigt har hängt ihop med mig under graviditeten
Sedan lade jag schalottenlöken, vaniljstången + vaniljmärgen, det vitavinet (jag använde överblivetmatvin som frusitsini kuber) samt vinägerni en kastrull
Nu tar vi sats mot julen häri köket och ägnar hela veckan åt juligatips och recept. Eller det Persson-Janssonska köket ska vi kanske säga, för det är ju därvi spenderar en stor del av vår julafton
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.