Är även perfekta till att göra korvbröd, nunär det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Då blir de lite segkrispiga på ytan, men krämiga inuti. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
Enklast är godast. Ibland är bara det enklaste det godaste. Sen är man liksom hemma. Gör så här. Blanda sist i smöret och den hackade chokladen och rör tills smeten ärordentligt blandad
Nunär det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Blandar i lite som jag tycker är gott, det skall nog bli bra hoppas jag
Jag har hunnit med att provlaga det ett par gånger nu och jag kan förstå Lisbeths förtjusning. När jag träffar någon som jag tror är mat- eller bakduktig brukar jag passa på att fråga efter ett recept
Nu tycks tillvaron vara tillbaka i vanliga smaker igen. Ni som följt bloggen vet att det där med aptit och sug inte riktigt har hängt ihop med mig under graviditeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.