Hittade ett mycket gott recept på hemsidan för Vindelnrökt sidfläsk. Passar kanske bäst på sommaren och tillagad över öppen eld men nu är det 1 meter snö ute och man behöver påminnas om sommaren
Mmm, här kommer något smarrigt som ni kan baka och bjuda på till helgen. Rullas ihop som rulltårta med fyllning av smörkräm, mandelmassa/marsipan, grädde och banan
En svensk version på sushi. Idag åts den till förrätt men den går bra som hel rätt också. Det som blir av det här räcker till en middag för två, det blir nog runt 14-16 rullar
Skär filén i ca 1x1 cm stora bitar. Lägg i plastpåse och frys i minst 2 dygn. När det sedan blir dags att äta fisken, så ta fram den 1 dag innan och låt tina i kylen
Renskavsgryta med kantareller i juni. Vad hände med säsongstänket. Jo, vi har faktiskt markerat receptet som 'höst', men vi fick leverans av renskav som vi beställt hos Blindh ren (rätt kul namn
Och äta slabang. Premiär. Förra helgen var jag i Härnösand för att avsluta en kurs som jag egentligen inte alls borde ha anmält mig till men som nu när den är i stort sett avklarad känns som en riktigt rolig sak att ha gjort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.