2 tsk flingsalt. 2. Värm under tiden på ugnen til 200 grader. 2 tsk flingsalt. Tanken på att baka nutellagifflar har legat och grott i min fantasi en längre tid
Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
2 ägg. skal och saft av 1/2 citron. 2 msk mandelspån. 200 gram hallonflädersorbet (ex Sia glass)Gör så här. Sätt ugnen på grill, 275 grader. 2 ägg. 1/2 citron. 2 msk mandelspån. 200 gram hallonflädersorbet. 275 grader Lägg hallon i botten på fyra ugnsfast portionsformar
Köper man en energibar typ Gainomax energy bar får man i sig snabba kolhydrater (en av de första ingredienserna är fruktos-glukossirap, bland det värsta man kan stoppa i sig enligt mig) och blodsockret kommer definitivt sjunka till en lägre nivå än det var innan inom en ganska kort tid efter att du ätit baren
Smaka av med mer socker eller lingon tills du hittar en nivå på syran du gillar. 2 msk ättika (12%). 10-12 medelstora fasta potatisar som är ungefär lika stora. 1-2 dl ströbröd. 2 msk svartvinbärsgelé (det finns vegansk med pektin istället för gelatin). 2 ägg (kan bytas ut mot lite mer vätska och 2 msk potatismjöl tror jag, fast jag har inte testat det själv ännu). 2. Grädda i mitten av ungen på 225 grader i 20 minuter. Grädda i 25 minuter till eller tills ytan är krispig och brun och de är mjuka rätt igenom. 2 msk ättika (12%). 10-12 medelstora fasta potatisar som är ungefär lika stora. 1-2 dl ströbröd. 2 msk svartvinbärsgelé (det finns vegansk med pektin istället för gelatin). 2 ägg (kan bytas ut mot lite mer vätska och 2 msk potatismjöl tror jag, fast jag har inte testat det själv ännu)
Det är då bra att väga sig en gång i veckan samt fettmäta dig för att hålla koll på att utvecklingen går åt rätt håll, dvs att du ökar i muskelmassa och håller fett% inom rimliga nivåer
Fyll det andra glaset med socker till samma nivå som äggen når. 3 äggsockervetemjölpotatismjöl1 1/2 tsk vaniljsocker1 tsk bakpulver. 1 1/2 dl florsocker. 1/2 tsk vaniljsocker. 1/2 dl kakao. I det tredje ska 1/3 vara potatismjöl och 2/3 vetemjöl och även detta ska nå samma höjd på glaset som äggen och sockret. 1 1/2 tsk vaniljsocker. 1 1/2 dl florsocker. 1/2 tsk vaniljsocker. 1/2 dl kakao
Långsamma kolhydrater - Bulgur (perfekt att äta till lunch då du bör fylla på med långsamma kolhydrater regelbundet, så att blodsockret håler sig på en jämn nivå
) Men, men, jag vet faktiskt inte om jag ska fortsätta på kursen, det var lite för låg nivå för mig. Till 4 portioner400 g kycklingfilé1-2 vitlöksklyftor6 soltorkade tomater i olja100 g babyspenat3 dl gräddeev. 1-2 vitlöksklyftor
Tillaga på hög nivå i tre timmar, rör om då och då. 2 dl grötris. 2. 2 dl grötris. Igår testade jag att göra risgrynsgröt i CrockPotten och det var himla smidigt (jag är nog lite småkär i min CrockPot)
Vardagsnjutning på hög nivå. 1/2 tsk kokosolja alt rapsolja. 1 banan 1/2 tsk kokosolja alt rapsolja. Åh vad jag är förtjust i denna bananpannkaka som man snabbt fixar ihop med bara banan och ägg
För att förstärka 70-tals känslan hade fru M plockat fram den bruna gratängformen från Arabia som vi fick av Håkans föräldrar när dom rensade ut i köksskåpen, snacka om barndomsminnen på hög nivå. Hur som haver, på med såsen och sen in med hela härligheten i ugnen där den får stå ca 15-20 minuter under tiden som du har tid att plocka undan och duka. 25 g smör. 2 dl vispgrädde. Ställ formen mitt i ugnen på 225 grader i ca 15-20 minuter. 25 g smör. 2 dl vispgrädde. 225 grader i ca. 15-20 minuter Servera gärna med bostongurka till om du inte redan har det i såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.