Jag gjorde en så fantastiskt god räksallad för några dagar sedan. Den blev som sagt så lyckad att jag känner att jag den måste jag dela med mig hur jag tillagade den
Här kommer mitt recept på ”Nicolas egna crunchy LCHF-müsli. Min kära man är en strikt LCHF-taliban. I dag överraskade jag honom med att göra en ”LCHF-müsli” till honom med ett ca kolhydratsvärde på 5 g per 100 g
I onsdags hade vi gäster på middag. Passade på att baka lite muffins till kaffet. Eftersom en i sällskapet är allergisk mot mjölk och vår son mot ägg så blev de helt mjölk & äggfria
Jag smaksatte med NicolasVahé parmesan/basilika salt, riven parmesan och färsk timjan, mums. God morgon, idag åt jag något som det var bra länge sen jag gjorde till frukost
Gräddfil & NicolasVahé Smaksatta Salt. Såå gårdagens middag var ett stort NOM, det är inte en hemlighet att vi äter mycket pizza i denna familj och då menar jag hembakad pizza men jag tycker det är så enkelt att slänga ihop en deg och sen toppa med godsaker
Perfekt att hälla upp smoothien i är Nicolas Vahe "drink to go" (en present från bästa Helena) då slipper jag att hålla utkik efter besökare när jag njuter av godsaken i trädgården
Häromdagen fick jag hem ett bud från Kungsörnen med deras nya surdegsmix. Kliade förstås i fingrarna att testa så igår blev det nybakat surdegsbröd till frukost
Champagnen Nicolas Feuillatte är oerhört lättdrucken och god. Maken som inte brukar vara så förtjust i champagne tyckte faktiskt om Nicolas Feuillatte, vilket gjorde mig glad
(Själva använde vi oss av saltet ”The secret blend” från NicolasVahé). Söndag 21 augusti 2016. En maträtt som kändes extra spännande att tillaga under vår semester var denna kaningryta som blev ett riktigt långkok
Nicolas Feuillatte (7592) 299. Många är ni som efterfrågar tips på champagne till nyår och därför har jag satt samman en liten guide med allt från mousserande och rosébubbel till äkta skumpa i olika prisklasser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.