Bak-året 2013 kunder inte ha börjat på ett bättre sätt än med dessa underbara magiska godis bars. Visst är det bra med nyårslöften i hälsans tecken men för att man ska orka hålla igång med träning och nyttig mat tycker jag det krävs avbrott med något syndigt gott och det är precis vad de här är
Fudgekaka från Söta saker Mjuka kakor. Ett av mina absoluta favoritrecept ur min nya bok Söta saker. Mjuka kakor är den här helt magiskt chokladiga fudgekakan
När syrran var på besök , så gjorde jag en räksallad som vi kunde ha till frukosten. Det är så mycket godare med en hemgjord räksallad, än de man köper på burk i affären
En hemmagjord Räksallad ,som skulle vara i en tunnbrödsrulle. Så i tunnbrödsrullen hade vi , mos, isbergssallad, korv, räksallad, ketchup, senap och rostad lök
Blev riktigt sen från jobbet i kväll. Massor av strul med tekniken. Teknik ska bara fungera. Då är det skönt att slänga ihop en god och lätt sallad när man kommer hem
Räksallader är återkommande på den här bloggen. Lunchsallader tröttnar jag aldrig på. I veckorna blir de enkla, lighta och helt vegetariska varianter, men på helgen tycker jag att man kan lyxa till det
Blev överlycklig när jag smakade den här pajen som jag gjorde på mors dag. Improviserade med pajdegen så det kunde har gått hur som helst men den blev perfekt
Holy moly. Inte visst jag att det var så enkelt att göra rågbröd. Och att det skulle bli så gott. Att äta grymt hälsosamt bröd har aldrig känts så… exalterande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.