TweetE-postSkrivutGillaGilla Laddar. När den svalt är det dags för glasyren. Hörde rykten om att det skulle blidåligt väder i helgen…passade på att direkt på morgonen ta hand om lite tvätt och slänga ihop en mjuk kaka att njuta av under regnets timmar
Man tar en bit och kastar upp den på väggen - sitter den kvar är den klar. Gör den gärna dageninnan och värm den utan att låta den koka strax innan den ska serveras
Skär laxen iportionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten. Salta och peppra, lägg en teskedsstor klick smör på varje bit
Idag är det kladdkakans dag sägs det. Banan & choklad vet vi ju alla är en smarrigkombination. Jag har inte planerat att göra någon sådan tillfredagsmyset men bjuder istället på en gammal favorit
Det var en riktigt kul dagi köket på Allé och nu är jag redo att använda den gamla Husqvarnakvarnen som jag hittade på loppis för en femtiolapp för att göra korv i långa banor
Kavla ut smördegen - bägge plattorna - till en avlång platta. Det är därför viktigt att du förvarar den i kyla och helst bör du laga till den samma dag som du köpt den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.