Med lite bröd till och lite sött till efterrätt så blev det en perfekt fredagsmiddag, utan varmrätt. Hacka rödlöken fint och lägg upp i en liten hög per tallrik
När ni grillar racks, så gör det som en hel bit och skiva dem efteråt. Det är mycket lättare att hålla koll på temperaturen i köttet då och det finns inget så tråkigt som torrt lamm
Denna kylväska var sprängfull av kylklampar och makrillfiléer, såväl färska sådana som rökta. Min man och jag var enhälliga i beslutet att det som skulle passa bäst till var en krämig potatissallad
För ett tag sedan skrev vi här i köket om hur lätt man röker lax i röklåda hemma och som om att det inte räckte med att röka laxar så har herr M även gett sig i kast med att prova hur det går att röka torsk
Hade lite primörer över sedan tidigare i veckan, och det är jag knappast ledsen över. Nu fick jag kombinera dem med en härligt, somrig rökt makrill och en god romsås
Avsluta med lite nymalen svartpeppar. Här serverar jag ålen med en len äggstanning, knapriga krutonger och lite machésallad med en citronvinägrett till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.