Jag beslöt för att laga anka för första gången förrafredagen. Tillsammans med det lagade jag en gudomlig hallonsås, passade perfekt med ankan, receptet tog jag härifrån
Därefter hällde jag grädde i pannan, och lät det hela koka upp. (vitlök). Ska fortsätta på receptet jag slutade med förra gången, så att jag sedan kan visa vad våra Borgå-gäster fick njuta av
DAGENS RECEPT 14-08-02. Från Nya Mästerkocken 1985 8 portioner. PAELLA FRÅN VALENCIA. Paella är den perfekta bjudrätten för många gäster och gående bord
det är något av det bästa täcket jag har upplevt i hela mitt liv. För er som ännu inte bestämt fredagsmiddagen ikväll ska ni få ett smarrigt tips av mig
Gårdagens svar på det blev. Sedan till den lite mer oglamorösa delen av gårdagens köksbestyr. Potatis- och purjosoppa 4 portioner 3-4 potatisar 1 gul lök 1 purjolök 1 msk smör 1 liter vatten 2 grönsaksbuljongtärningar 2-3 msk grädde (salt och peppar) Skala och skiva potatis och lök
Favoriten så här långt har helt otippat varit en vegetarisk rätt – Auberginerullar med fetaost och jag tänkte att ni skulle få provlaga och smaka på denna rätt också
På bilden härliga chokladcupkakes med färskosttopping, recept från Hummingbird bakeries. 300g florsocker50 g osaltat smör125 g naurell färskost ( typ Philadelphia ) Värm ugnen till 175 g
Weatherspoons pubar får inte några pris för lågkolhydratvänlighet utan de sitter fortfarande fast i kaloritänkandet (de har ett avsnitt för rätter som är kaloriberäknade)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.