En god och mjuk smörgås men med minimalarbetsinsats- superbra nu när vardagen drar igångigen. Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”
Mycket bra skafferiet-kompis. Som så här, man kokar ett storkok med halva kikärtor (eller hela). Jag har en stor passion för kikärtor (lever ett spännande liv)
Fredag - Färdiggrilladkyckling. Särskilt när det är fredag, bara slinkainibutiken och köpa med sig en färdiggrilladkyckling, ställa fram den på bordet med liteolika grönsaker och sedan enkelt göra sig en wrap
Jag får nog göra litegoogle-arbeteimorgon tror jag för jag vägrar spendera hela kvällen hemma. Det var mycket "cat walk"-koreografi men jag tror han poserade mest feminint av oss alla
Lägg sedan i en gryta med lock och slå på kycklingbuljong. Låt sjud under lock i ugn eller på spistills morötterna är nästan klara(prova med en sticka)
Det bästa var då att ta en expert inom området till hjälp och valde Jan Hedh, som verkar vara en av Sveriges främsta konditor- och bagarmästare och som har gett ut många böcker om allt från surdegar till sockerkakor, till hjälp när jag bakade
Lägg ned det i en gjutjärnsgryta med lock tillsammans med grovt hackad gul lök, helavitlöksklyftor, grovt hackad chili, kryddor, lime delad i fyra delar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.