Med rå kyckling eller fläskkött. Smaka av med salt ljus soja, chilisås samt söt soja. Rör ihop äggen och stek en tunn omelett du sedan strimlar och toppar nudelpytten med
Ta ut nasigorengen ur ugnen och toppa med omeletten och de skalade räkorna. Blanda kål, lök, skivad vitlök och kryddor i en ugnsform och blanda runt med soja och olja
Stek kycklingstrimlorna i smör, krydda med grillkrydda. Nasigoreng är en indonesisk eller malaysisk risrätt som innehåller olika grönsaker och oftast också kyckling
Om du vill ha i kyckling så kan du hacka kycklingfile och steka det tillsammans med vitlöken som jag gör i början av receptet och sen följa receptet som vanligt
Skär köttet i mindre grytbitar och blanda det med curryn och paprikapulvret i en skål. Bryn köttet i en stekpanna och vispa ur spadet med lite vatten och häll över riset
Receptet kommer ur boken "Mitt barn äter allt" och är skriven av Niklas Ekstedt och Christian Daun. Dela kycklingen i tärningar och stek färdig på medelvärme, alternativt använd kycklingrester som blivit över från annan måltid
Koka riset efter förpackningen och krydda med 2 tsk curry. Krydda med curryn som är kvar och currypastan och häll på det kokade riset och steka det med kycklingblandningen i ca 4 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.