Denna risotton är smaksatt med paprikapulver och toppad med både färsk spenat och tomater, alltså får ni i er ett gäng vitaminbokstäver och antioxidanter (läs gärna här om du blir intresserad och vill veta mer)
Servera den varma nygrillade tonfiskenmed den kalla och fruktiga salsan. Vänd ihop alltsammans och blanda med vit balsamvinäger, olivolja, salt och peppar
En enkel marinad med lite olja, honung, salt och en god örtkrydda funkar också väl. I nästan alla marinad-recept till tonfisk så är citron representerat men jag är inte helt överens med den tesen
Klicka på majonnäsen och servera med en eller två limeklyftor att pressa över. Ni måste prova om ni får tag i färsk tonfiskoch gillar lite asiatiska smaker
Toppa medmozzarellaoch pinjenötter. Foto Kirsi Koste Rödbetor ochmozzarellaEn ljuvlig rätt som passar gott till sommarens grillning eller på buffébordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.