Man kan hitta cassoulet (en gryta medbönor, grönsaker och kött) men snarare i södra Frankrike. Tvärtemot sitt namn har den maträtten ingenting att göra med det bretonska köket
nachostacokryddaost (gärna Norrglimt, alltså fd Krutrök)avocadocitroncreme fraichesweet chilisalt och peppar(jag tog ingen vitlök)räkorLäg ut nachos på ett bakplåtspapper
Bred röran på nachos och lägg dem på bakplåtspappersklädd plåt. Är hemma med febran idag. Att få sitta ute med en kopp kaffe, solandes mot en husvägg med en god bok i handen
Servera färsen med riven ost över och morotsskivor istället för nachos. Men med en bra krydda och lite goda tillbehör så fungerar det fint både för mig och till LCHF-kosten
Värm bönorna om du inte vill ha dem kalla Hacka löken fint Häll olivolja i ett dl-mått, blanda i det kryddgröna, citrussaften och kryddorna Blanda lök och bönor Häll över oljeblandningen och vänd försiktigt runt 4 dl kokta bönor, gärna blandade sorter. 4 dl kokta bönor, gärna blandade sorter 1 liten röd lök dill persilja gräslök olivolja efter smak salt peppar - gärna lite chilipeppar 1 tsk citron eller lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.