Fler matrecept finns i höger sidokolumn bland kategorierna. Currymarinerad kycklingfilé som blir ugnsbakad tillsammans med paprikastrimmel och currysås tillagad från kycklingskyn såväl som lite ris
500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar
Skär ner kycklingen i mindre bitar och lägg i en bunke. Dela tomaterna och tillsätt till kycklingen. Slå upp allt i en ugnsfastform, placera tomaterna ovanpå kycklingen
Har varit ganska skönt att laga "sina egna" recept ett tag, tror att man får göra så och varva lite med matkassarna emellanåt för att inte känna sig så låst
Fler matrecept finns bland kategorierna i sidokolumnen. Jag gjorde i ordning en japansk nudelsoppa med kyckling samt grönsaker och rotsaker med kål för att göra den mer matig
Jag är bara tvungen att dela med mig att detta receptet igen för det är så himla gott. Jag har sagt det tidigare men ska ni laga en endaste curryrätt till i ert liv så är det lätt den här ni ska laga
Räddningen blev att söka inspiration i några av de kokböcker som permanent bor i sommarstugan, och detta härliga recept hittade jag i Nigellas bok Sommarmat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.