Rör ihop ägg, crème fraiche, sirap, olja, salt, bakpulver och bikarbonat. Tillsätt linfrö, solroskärnor, pumpakärnor, sesamfrö, mandelmjöl, nötter och mandel och blanda om
Längtansfullt hade jag tittat i kokböcker efter nötbröd. Tills jag bestämde mig för att själv förlösa mig från min längtan och baka mitt alldeles egna nötbröd
Jag uppskattar verkligen bröd där jag inte kan ta död på jästen och det här brödet är ett sådant. Jag bakade det på kvällen och lät det sedan vila över natten, så att det kunde avnjutas på morgonen
Nu tänker ni säkert VA VA VA. Är detta sant. Har den chokladälskande, baktokige, matglade sockerråttan till bloggerska gjort en helvändning och börjat äta enligt Paleo-dieten (även känd som Caveman-dieten)
Igår bakade jag ett limpa nötbröd som har legat och väntat på mig över natten. Det tungt som bly och det är inte konstigt när man vet hur mycket det innehåller
Jag försöker att baka allt vårt frukostbröd här hemma istället för att köpa hem bröd från affären. Ibland finns inte riktigt tiden att baka (eller vänta på att brödet blir klart) och då köper vi ju bröd
Brödet som jag gjorde i helgen blev ju så himla gott så jag var tvungen att prova igen. Hoppade öer fikonen denna gången och tog lite mera nötter istället
Igår provbakade jag ett fantastiskt nötbröd som jag tycker alla borde prova. Det är kanske liite krångliga ingridienser, men det är faktiskt inte lika jobbigt att köpa in som man tänker sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.