Otroligt goda tekakor som är så mjuka och saftiga att de nästan smälter i munnen. Enkla är de att baka också, eftersom den lösa smeten klickas ut direkt på plåten
Någon mer än jag som ÄLSKAR frukost. För mig är det nog det bästa målet på dagen, jag skulle nog kunna leva på frukostmat resten av mitt liv (om man bortser från pepparlaxen från Wahlströms fiskbutik i Utvalnäs som jag berättat om tidigare)
Det här brödet är så gott. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept
Morotsscones. 2 st. 1 ägg. 1 finriven morot. 1 dl mandelmjöl. 1 tsk fiberhusk. ½ tsk malen kanel. 1 krm salt. Blanda och dela i två delar, trilla två bollar som plattas till på plåten (bakplåtspapper)
Till ett stort bröd behövs. 50 g färsk jäst5 dl vatten (37grader)1/2 dl honung50 g smör (rumsvarmt)1 tsk salt5 dl havregryn 3 dl rågsiktsmjölVetemjöl resterande mängdGör så här
Det fantastiska brödet har ni hört talas om det. Receptet på brödet finns sedan tidigare här på bloggen och det är verkligen en stor favorit bland alla brödrecept tycker jag