Detta igenkännande av symtom av att vara sur i kroppen, somjag faktiskt har fått bort genom att äta mer basisk föda i vardagen samt utesluta socker, gluten och laktos, visade sig också stämma närjag testade PH-värdet med PH-stickor
Ju fler bilder som poppat upp på bloggar och instagram, desto mer sugen blev jag själv. Slängde ihop ett gäng och kan ju inte påstå att jag ångrade mig över mitt beslut
Och vill du leva naturligt föreslår jag en god mjölkdrink framför ”naturliga” bantar-shakes. Medan vi går långa omvägar för att undvika lättmargarinet så glömmer vi bort att det vita brödet som vi glatt brer med naturligt smör och den feta korven vi lägger på mackan knappast är några livräddare, och efter att vi fyllt våra korgar med mataffärens ”äkta vara”-märkta livsmedel så fyller vi på godispåsen med e-nummerspäckade lösviktsgodisar
Smakar mer om den får stå längre, men efter två-tre dygn bör man nog ersätta den gamla marinaden med ny, och inom fem-sex dagar bör nog tofun vara uppäten
Ingredienser1 del groddbart vetevattenReceptBlötlägg vetet över natten så att vattnet kan omfamna all frön och så att alla enzymer aktiveras. Av degen forma en limpa 1,5-3 cm hög, 10 bred och valfri längd. Vid middag vänd limpan och låt andra sidan torka på eftermiddagen (eller lägg i torkugn/ugn på låg temperatur i 10-16 timmar, vänd efter halva tiden)
Det är en salt färdig mix av lakritspulver, salmiak och rörsocker som kokats till en trögflytande svart lakritssyrup, perfekt att använda till glass, milkshake, bakning och smaksättning i såser med mera
Vänta inte för länge, då smälter den. Riktigt god måste jag säg och till råga på allt, enkel. Solen har stekt på som bara den i helgen och när sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
Blanda i bostongurkan och blanda mer. Alltså, dra ända in i aftonsången vad bra denna blev. Normalt byter jaggärna ut hamburgerdressingen mot avocado, tsatsiki eller motsvarande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.