Har åkt på världens dunderförkylning. Surt. Jag och Milly skulle egentligen gå och bada med Ulrika och hennes lilla Jamie, som bara är några dagar yngre än Milly, men det fick vi tyvärr ställa in
Bra bröd är A & O. Bra bröd är A och O på frukostbordet och surdegsbröd är både enklare än vad du tror och nyttigt eftersom det jäser över en längre tid
Aprikoserna blev liksom som sega långsmala russin, något jag själv önskade. Jag har haft svårigheter hela förra veckan att lägga in en beställning på Renée Voltaires hemsida
Kasslerlasagne. Här trillade jag väl över ett trevligt recept på vad man kan hitta på med kasslern. Vi vuxna tyckte att det var en riktigt schysst kasslerrätt, barnen tyckte att "gurkan" smakade helt konstigt
Det här blir sista inlägget i serien "Något för alla" – en kaka fullproppad med choklad. Kakan är gjord efter rawfoodprincipen och innehåller inga mejeriprodukter eller ägg
Plättlätta och smarriga recept gillar vi eller hur. Och det här är verkligen ett sådant, du snor ihop den på två röda, bara en sådan sak är det stort gilla på, den smakar gudomlig och du kan använda den till hur många rätter som helst, behöver jag säga att jag gör den här tomatsåsen ofta
Själv hade jag en bit ädelost kvar från helgens ostbricka, där låg en bukett broccoli som började se något vissen ut, några oliver som skvalpade runt på burkens botten och en skalk parmesan
På Facebook hittade jag en riktig bra idé för julpyssel med barnbarnen igår. En väldigt smidig hobbydeg, som förstås inte går att smaka på pga av den stora mängden bikarbonat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.