När man kommer pånågotbra. Jag blir så glad när jag kommer påbra saker, som denna lakritschokladkaka med Maraboublack, en variant av våra Marabou mjölkchokladsnittar som vi annars bakar
OM man är sugen pånågot sött. Hur tänkte jag där. För mig blev det ingen topping, jag var så sugen på den så den försvann i ett nafs och jag glömde bort allt vad topping heter
När man är sugen pånågot gott men vill äta lite nyttigare än saker baserade på socker, vitt mjöl och transfetter passar de här rawfoodbollarna perfekt - supergoda och fullproppade med nyttigheter
Så låt den ligga i kylen ett bra tag innan du river den. I alla fall är det min favoritsemla. Roligt faktiskt att det finns miljoner varianter, på den traditionella klassiska semlan, idag
Själv hade jag en bit ädelost kvar från helgens ostbricka, där låg en bukett broccoli som började se något vissen ut, några oliver som skvalpade runt på burkens botten och en skalk parmesan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.