De som sedan tackade ja till festen fick för en vecka sedan flygbiljett/boardingpass (som här ännu inte är inplastad och utklippt) så de visste att de skulle till "flygplatsen" på vår gata
Skär ett halvt blomkålshuvud i mindre bitar och ångkoka tills de är mjuka, ca 10 min. Äggröra är den perfekta lösningen då jag snabbt behöver trolla fram mat till Vera
Det här är verkligen en enkel vardagsmiddag när inspirationen tryter och kylskåpet ekar tomt. I vanlig ordning när jag känner så brukar jag försöka utmana mig själv att laga något av det som faktiskt finns
Kokas snabbt ihop och när smetan har kallnat blanda i. Den har varit min favorit ända sedan barndomen. Kokas snabbt ihop och när smetan har kallnat blanda i
Gluten/laktos. Låt puttra på medelvärme i 15 minuter. Tillsätt garam masalan och stek i ca 10 minuter. Tillsätt de krossade tomaterna och låt allt koka i ca 20 minuter. Låt koka till linserna är klara, ca 10 minuter
» Hemsida/Bloggadress. När man tar det igen. Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. 1/2 dl råsocker. 1/2 g saffran (1 kuvert). 1/2 msk vaniljsocker. 3 1/2 dl glutenfri mjölmix, tex Semper fin mix. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter. 1/2 dl råsocker. 1/2 g saffran (1 kuvert)
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
an och jag använder rikligt med smör när jag steker, risk för att det kan fastna lite annars. Ett tips är att steka biffarna så dom får en fin och gyllene yta och sen låta dom gå klart i ugnen (125 grader) Biffarna är klara när dom släpper i från sig vätska, då blir dom saftiga och fina (svårt att säga exakt tid)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.