Vilka härliga kalasbilder och jag förstår att du är en stolt mamma till alla dina fina barn. Närman firat dagarna två och förnuftet säger ett och känslan ett annat
Stryk upp kanterna jämnt och fint med hjälp av en palett och strö ev med rostad flagad mandel. I alla fall fanns det ettt konditori i Malmö som hette just Casablanca och var experter på denna tårta
Receptet är hämtat från en liten bok som Fairtrade Sverige gav ut i samband med Fairtradefikan i oktober förra året, där även min arbetsplats fick utrymme med ett recept
Ett gammalt kapitel blir till något nytt men samtidigt som vemodet slingrar sig runt det tomma pojkrummet väger spänningsmomentet högre inför det nya vi ställs inför
Det lär bli både vistelse i skärgården i lilla sjöhuset hos morbror och moster och i lägenheten vid Globen inne i stan - ett upplägg vi haft den senaste tiden
Närman sa att man skulle ha främmat istället för gäster. Så även om man inte vill bjuda några gäster på rätten, så tycker jag att den passar som fredagsmysmat med en glas vin till
Eftersom vi har stängt på söndagar och en del bakverk inte tål att sparas till måndag har det blivit både smörgåstårta och kakor till frukost, lunch och middag hela dagen
Det här är en perfekt dessert som du kan förbereda några dagar innan festen, semifreddon står i frysen och där kan den står i alla fall minst en vecka, så japp vill du slippa efterrättsstress är det här den perfekta rätten för dig
Härligt med chokladpralinkurs i helgen,förstår att du ser fram emot den & längtar/Kram. En perfekt bjudningsrätt, som dessert, bland kakfaten på ett kaffekalas eller bara rakt upp och ner när suget sätter in tillsammans med en kopp kaffe eller te
Den består av torkade vaniljstänger som mals sönder i kvarnen närman vrider på locket. Det recept jag oftast använder mig av när jag ska baka gräddtårta eller prinsesstårta är det som följer nedan
Gå gärna in och rösta på mina elevers bidrag (Bupskolan) till bästa fikabilden som anordnades av Fairtrade Challenge inför den stora fikadagen i oktober
Som ni förstår har det inte blivit så mycket tid över här vid datorn (just nu sitter jag ensam i cafeträdgården under skuggan av björken, äter överbliven cheeseckake och citronmarängpaj och njuter av ledigheten), och jag ska visa bilder och berätta mer om helgen sedan
Jag var så fokuserad på att vara värdinna och servera mat att jag inte tog ett enda kort på maten. ) Vi var ganska proppmätta när vi gick och la oss i natt i alla fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.