Man kanske skulle haft i något mer socker, men jag gillar samtidigt inte när det blir för sött. Det stod att man skulle ha 7 dl socker per 3 kg bär, men jag tog faktiskt bara 2 dl strösocker till 3 kg bär
Jag uteslöt mandeln för att även mandelintoleranta skulle kunna äta tårtan men det blir vackert med gyllenbrun mandel runt om och ger extra smak åt tårtan
Närman bakar goda raw brownies med nötter, kakao och banan. Den här stunden, när dagsbruset tystnat, godnatt pussarna är utdelade och endast spotifylistan med vinterfavoriterna och ljudet från datorns tangenter studsar över köksbordet - är min
Ett gammalt kapitel blir till något nytt men samtidigt som vemodet slingrar sig runt det tomma pojkrummet väger spänningsmomentet högre inför det nya vi ställs inför
Fungerade bra. Närman har den godaste jordgubbstårtan till midsommar, (även vegansk variant). Ta från värmen när krämen börjar tjockna,den behöver inte koka
Och det gör sannerligen den här kaffe och chokladsemifreddon, ja vad sägerman. Och gillar du inte kaffesmaken, ta endast mörk choklad eller någon annan smak på chokladen, som alltid är det bara att testa sig fram, det är din smak som gäller, jag ger bara lite inspiration på vägen
Närman frestar med en Malteserscheesecake. Du ska kunna hålla skålen upp och ner när de är klara. En perfekt bjudningsrätt, som dessert, bland kakfaten på ett kaffekalas eller bara rakt upp och ner när suget sätter in tillsammans med en kopp kaffe eller te
Den består av torkade vaniljstänger som mals sönder i kvarnen närman vrider på locket. Muscavadosocker ger en något mustigare och nötigare smak som kanske till och med blir ännu bättre än originalet
Trots att jag utger mig för att skriva en bakblogg har jag vare sig ätit eller bakat någon. Närman delar sitt bästa recept på kladdkaka med lakritskolafudge
) Vi var ganska proppmätta när vi gick och la oss i natt i alla fall. så kan man ändå äta lite till. Igår åt vi en väldit lyckad nyårsmiddag med väldigt trevliga vänner som övernattade hos oss
Finns ju så mycket gott man kan baka med dessa bär. Vänd ner den malda mandeln och vinbären. 1 dl mandel, mald (mandelmjöl går bra). 1 dl mandel, mald (mandelmjöl går bra)
Pajen kan förvaras någon dag i kylen, men är absolut godast direkt när marängen är extra fluffig. Verkligen en av det bästa jag bakat och visst är den något syrlig men det kan man själv styra genom att tillföra mer eller mindre sötning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.