Närman frestar med en Malteserscheesecake. Du ska kunna hålla skålen upp och ner när de är klara. Vad passar bättre så här i början av veckan att fresta med enfrusen malteserscheesecake
Närman tipsar om hur man får till en hög och fin tårtbotten. Det recept jag oftast använder mig av när jag ska baka gräddtårta eller prinsesstårta är det som följer nedan
Närman bakat en Sans Rival. Dela genast bottnarna på mittennär de kommer ut från ugnen. Värmmandelmassan i mikrovågsugn så att den blir lite varm, lös upp den med mjölk med hjälp av handen till en smidig massa
Pajen kan förvaras någon dag i kylen, menär absolut godast direkt närmarängenär extra fluffig. Verkligenen av det bästa jag bakat och visst ärden något syrlig men det kan man själv styra genom att tillföra mer eller mindre sötning
Närman lyckas göra engluten och mjölkfri morotskaka. I detta fallet är det min käre stockholmare som är allergisk mot mjölkprotein och således kräver lite fantasi närman ska baka
Närman bakar englutenfri rabarberkaka med kanel och har hela helgen framför. Idag blev det enman-tager-vad-man-haver-kaka, ihoprörd i all hast då jag inte hade något inplanerat i bakfickan
Närman har en budapest med hallon att servera. Har ett litet speciellt förhållande till just Budapestbakelsen då en av mina bästa vänner hade den som sitt favoritbakverk och bad mig baka en sådan till honom när han låg på sjukhus
Närman njuter av krusbärspaj med maräng, fredagsminnen och en ledig helg. Ska visa er några av dem senaremen först tänkte jag ge er receptet på denkrusbärspaj som jag bakade tillsammans med en av våra elever i går
Närman bakat en favorit. Det ligger lite spänning i luften, även om det bara är vi - de närsta i familjen som ska närvarnär yngsta kusinen - lilla E ska döpas
Närman vunnit en årsförbrukning. Kul, även om det känns liiite surt att ha varit så nära att ha vunnit första priset - en bakdag i Stockholm med Roy Fares
Närman planerar hemfärd och har bakat en Margaretatårta till Magdalena. Margaretatårtan ären klassisk tårta med mördegsbotten, sockerkaksbotten fylld med hallonsylt, vaniljkräm och toppad med ett galler av mandelmassa och färskabär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.