Lövbiffsrullader, visst låter det lite fancy. Sanningen är ju den att det är mat som är väldigt enkel och smidig att göra, även om det för den sakens skull inte innebär att det skulle vara mindre gott
nära till toalett, badkar och tvättstuga. Det är det värsta jag vet och något jag tar på stort allvar. Nellie hann se alla bidragen i Eurovisionfinalen igår innan det satte igång
Det är ett färdigmarinerat kött som jag stekte precis på samma sätt som jag gjorde med kalventrecoten, alltså att bryna det och sedan steka klart det i ugnen
Man börjar om med att knäcka en ny ägggula och häller sedan långsamt under omvispning i den spruckna såsen (på samma sätt som när man gjorde såsen från början) så kommer den att gå ihop igen
Hittade då detta tips på vad man kan göra med en bit brie. Skär bort det yttersa skiktet på osten och toppa med tunnt skivad vitlök, rikligt med olivolja, salt och pepper
Oliver var snäll och hjälpte mig skiva dem, och eftersom vi skulle äta lite kvällsmat med så tyckte jag det passade bra med en omgång amerikanska plättar till de nygjorda jordgubbarna, och en klick vaniljvisp på känns ju oerhört lyxigt dessutom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.