Iblandgår det inte att rädda allt men man kan tänka om och göra något annat av det misslyckade. Man börjar om med att knäcka en ny ägggula och häller sedan långsamt under omvispningi den spruckna såsen (på samma sätt som när man gjorde såsen från början) så kommer den att gå ihopigen
Koka, stek, baka och ät rått, allt efter humör. Var kreativnär det kommer tillkryddningen. Du går på diet och är konstant hungrig och dödstrött på mat, som inte smakar något
Den här typen av gratäng brukade jag laga iblandnärvi fortfarande åt fisk. Nu äter vi ju intefisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allti ett gratänger'
Om man vill göra en väldigt enkel men SUPERGOD tårtbotten som räcker till många så rekommenderar jag verkligen denna botten som en sockerkaksbotten med maräng ovanpå, men man gräddar allt på en gång
Favoritireprisalltså. När man tar det igen. Glutenfri och mjölkfricitronmarängpaj. Tillsätt ägg och vatten och blanda till en jämn deg, men undvik att knåda allt för mycket
Man kanske skulle haft i något mer socker, men jag gillarsamtidigtintenär det blir för sött. I år har vindruvorna på mina två vinstockar mognat så pass att jag kan skörda, och idag har jag fått låna en saft-maja av våra grannar
Tänker att det inte gör så mycket trots allt, då jag har en hel veckas ledighet framför mig. Alltså. Och tid att skriva ner det där receptet på raw brownies som jag provbakade igår kväll
Lycka tilli det nya och kör hårt, ha kul och kom ihågallt jag lärt dig. När väskorna stod uppradade och färdig packade på hallgolvet och det var dags att säga hej då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.