Hemma gjord Kebab/Kebab/Kebabbåt. 23 februari 2017 @ 12. 52. Att göra eget kebabkött är väldigt enkelt. Jag har gjort mitt av älgfärs men annan färs funkar också
Vi äter ju ganska mycket kyckling och det gäller att variera. Inte så svårt egentligen då det finns så mycket gott att trolla fram, som det här – kycklinggyros
När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj på resterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Igår lagade jag en nyttigare variant av matpaj som blev väldigt god och perfekt att ha i matlådan. Botten är gjord av kikärtor och äggstanningen är baserad på kvarg
Spaghetti och köttfärssås är vår son Ians absoluta favoriträtt och om han själv fick bestämma skulle han nog välja att äta det både till lunch och middag, sju dagar i veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.