Det blev en smakrik kycklinggryta som vi åt med färsk pasta. Så en timme med hjärtat i halsgropen, när hon och de andra gymnasterna gjorde volter och annat spännande
Ännu en god kycklinggryta ska ni få. Blev verkligen så gott, med massa goda smaker. Skippa för guds skull inte syltlöken som ger ett härligt "crunch" tillsammans med kyckligen och paprikan
Mango chutney och curry är så gott - här blev det en variant med babyplommontomater. 4 portioner 600 gram kycklingfilé 2,5 dl grädde 1 dl mango chutney 2-3 msk chilisås 2-3 tsk curry (eller efter smak) babyplommontomater eller körsbärstomater, ca 200. 1 dl mango chutney
När vi nu åkte till Dalarna över nyår så var detta den perfekta rätten att ta med dit. Tillsätt sedan lök tillsammans med mer smör, därefter resten av ingredienserna och låt stå på medelhög värme i ca
Ingredienser Portioner. 4 ca 600 g kycklingfiléer 75 g rökt fläsk eller bacon 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 msk smör 2 dl vatten 1/2 hönsbuljongtärning 1 krm svartpeppar 1 3/4 msk balsamvinäger 2 msk hackad persilja 1 tsk maizena majsstärkelse Till servering 4 port ris gärna svart råris lättkokta morötter sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Köttfärssås med mango chutney. Låt steka med en liten stund tills kycklingen fått fin färg. Tillsätt mango chutney i grytor eller såser och det blir alltid succé
Det är en smakrik kycklinggrytamed mango chutney och curry som tillagas i ugn. Nu ska jag dela med mig av ett recept som jag åt hemma hos en vän häromdagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.