fisk

fisk

  • 4 Recept
Mustig fiskgryta med apelsin och saffransaioli

Mustig fiskgryta med apelsin och saffransaioli

FiskgrytanDela fänkålen på mitten och skär i tunna skivor. 50 g smör400 g fänkål2 st vitlöksklyftor1 pkt saffran2 dl vitt vin1 tsk timjan1 tsk salt2 krm nymalen svartpeppar500 g passerade tomater2 st apelsiner ekologiska, rivet skal och juice700 g laxfilé eller blanda gärna med annan fiskSaffransaioli med chili1 st ägg ekologiskt2,5 dl rapsolja0,5 st citron saften1 pkt saffran1 tsk chili0,5 tsk salt1 st vitlöksklyfta. 50 g smör400 g fänkål2 st vitlöksklyftor1 pkt saffran2 dl vitt vin1 tsk timjan1 tsk salt2 krm nymalen svartpeppar500 g passerade tomater2 st apelsiner ekologiska, rivet skal och juice700 g laxfilé eller blanda gärna med annan fiskSaffransaioli med chili1 st ägg ekologiskt2,5 dl rapsolja0,5 st citron saften1 pkt saffran1 tsk chili0,5 tsk salt1 st vitlöksklyfta
Torsk i ugn med hummersås

Torsk i ugn med hummersås

Fisk är något de flesta av oss äter alldeles för sällan. Fördela det över fisken och strö på lite riven ost
Lax och räkgryta

Lax och räkgryta

Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma