Värm grädde ochsaffran i en kastrull och krydda med S&P. Servera med pressad potatis eller kokt ris. Gott och bra för mig då jag måste äta mer protein - fisk
Blanda med olivolja, vinäger, dijonsenap, saffran, citronsaft, salt och peppar till dressingen. Strö över bönor, fänkål, granatäppelkärnor och bryt över chèvren
Smaka av med salt och peppar. Glöm inte att toppa med parmensan ost vid serveringen. Fräs grönsakerna lätt i lite olja, tillsätt räkor, saffranoch chili pastan, fräs vidare en stund
Rör ner saffranoch fräs med grönsakerna. Mortla kryddorna fint tillsammans med socker och salt. Servera fisken med grönsakerna i såsen tillsammans med kokt potatis
Fräs fänkål, vitlök, chili ochsaffran sakta i smöret i en stekpanna tills det är mjukt. Jag hade dock en ganska liten fänkål och så var jag lite försiktig medsaffranen då jag inte vill att det tar över för mycket
Servera med gott bröd och aioli. Hacka och fräs 2 vitlöksklyftor, 1 strimlad fänkål och 1 pkt saffran i lite olja. Häll i grönsakerna, 400 g fisk skuren i bitar (3x3 cm) och eventuellt skaldjur. Koka upp och låt småkoka under lock i ca 4-6 min. 1 paket saffran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.