Strö på solrosfrön. Bergdalalimpa är mitt nya favoritbröd och är mycket uppskattat av mina vänner. Tillskillnad från bröd med mycket råg i (som bör vila i några dagar) är limpan god att äta meddetsamma
Apropåfavoritbröd. Låt svalna på galler innan du skär upp och serverar. Tätt efter lingon – och zucchinibrödet kommer detta som mest bakade bröd av er läsare
Blada ihop allt och platta ut runda bröd. 2 dl vetemjöl 2 dl rågsikt50 gr mjukt smör2 tsk bakpulver 1 tsk salt2 dl fil eller yoghurtRör ihop bakpulvret med mjölet först
Det här goda brödet är supergott att äta till kräftor med en god kryddost eller brännvinsost på och vi åt det här brödet när vi hade min mans bror med fru över på middag i söndags
Laxrulle på low carb bröd med pepparrot och cream cheese-fyllning. För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i och med att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.