Då är det rätt skönt att gå in och värma sig med den här libanesiska grytan. Den ger djup åt smaken, ungefär som en mörk baryton i en kör med många röster
Smag til med salt og peber. Kom olie på en stor pande og brun kyllingestykkerne på alle sider. Server med et drys frisk parmesan på toppen, godt brød til at suge saucen og en frisk salat
Ringla lite olivolja över moussakan om den ser torr ut. Lägg aubergineskivorna på ett grillgaller på en plåt och pensla dem på ovansidan med ett mycket tunt lager olja
Moussakamed aubergine och en sås på grönsaker och linser. Heat oil in a saucepan over medium heat. Moussaka with aubergine and a sauce made of vegetables and lentils
Kvällens moussaka blev enkel av tillaga. )), smaka av med salt och peppar. Moussakan blir dessutom allra bäst imorgon om den får stabba till sig lite men vi kunnde inte hålla oss så länge
Ringla lite olivolja över moussakan om den ser torr ut. Lägg aubergineskivorna på ett grillgaller på en plåt och pensla dem på ovansidan med ett mycket tunt lager olja
TwitterFacebookPinterestGoogleE-postTumblrSkriv utGillaGilla Laddar. En variant på den grekiska rätten moussaka, fast enklare att göra i och med att allt rörs ihop till en enda röra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.