Idag har tre mödrar firats. Jag har inte drabbats av bloggdöden, bara haft en hektisk helg ochmisslyckatsmed en dessert som skulle blivit ett blogginlägg
Den här tårtan gör man med fördel dageninnan den ska serveras, då den behöver tidi frysen. Skär i tunna bitaroch koka dem med vatten ochsukrintills det blir en kräm
Det är lite otäckt att möta på dem faktisktochmedanledning av en händelse strax innanmorsdag för några år sedan, måste jag bara berätta om ett möte jag hade med ett vildsvin
Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledigdag, så passade jag på att göra en för mig ny sort medskinkaoch bacon som fyllning
Idag bjuder jag ochLindha på ett recept så du kan göra smörgåstårtan själv därhemma. Koka upp kokosmjölk och kokosolja, häll det tillsammansmedäppelcidervinägern över äggsmeten och rör om väl
det som är kvar av baconröranskivadetomaterriven ostStek baconet ochimedskivad purjo och svamp. Mosa ihop de kokta äggen med resten av ingrediensernai äggröran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.