Här har vi en banan och morotskaka som Joline bakade förra veckan. Mjuka kakor i långpanna är tacksamma att baka när man har överblivna bananer eller massor med dignande äpplen i träden
Supergod, saftig morotskaka. 1 dl sötning (jag använde Björksocker, vanligt socker fungerar det med). 1 dl sötning (jag använde Björksocker, vanligt socker fungerar det med)
1 Mogen banan5-6 Färska/Frysta Blåbär eller 2 msk Proviva blåbär1/2 Kiwi, skalad och skär i klyftor. 2 msk mjölk (ifall du använder proviva så kan du utesluta mjölken)1 Vaniljstång eller 1krm äkta vaniljpulver ( Kan uteslutas ifall du använder vaniljyoghurt med äkta vanilj i). 1 Vaniljstång eller 1krm äkta vaniljpulver ( Kan uteslutas ifall du använder vaniljyoghurt med äkta vanilj i)
Naturligtvis kan ni ertsätta sötningsmedletmed socker. Klä en form med bakplåtspapper (jag använde en rund form med avtagbara kanter, cirka 21 cm/diametern) och häll i smeten
Vispa osten slät tillsammans med florsockret och smaksätt med citronskal och saft. Morotskakan. 1 1/4dl lätt kvarg (funkar säkert med keso också). 100 g cream cheese (med låg fetthalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.