Urgod morots kaka blev det idag. Så idag tänkte jag dela med mig av denna underbara recept till er. Kanske kan det vara något att bjuda på inför helgen
"Lindas bakskola" (Tidningen Hembakat) levererar varje gång. Jag följde Lindastips att skära kakan i rutor innanfrosingen lades på, vilket gjorde det betydligtmindrekladdigt när kakan slutligen skulle läggas på serveringsfatet
Minmorotskaka gjorde succé i lördags. Det var min allra första. Morotskaka,. Ibland så förvånar jag mig själv hur duktig jag faktiskt har bliviti köket
Vem älskar intemorotskaka. Eva HildénSmith. Mättande, dekadent och till och med nyttig… Denna supersaftiganaturligtglutenfriamorotskaka är också mjölfri (fri från sädesslagen), mjölkproteinfri och bakad utan vitt socker
Glasyr måste man ju ha på morotskaka och jag använde mig av en gammal klassiker – cashewgrädde. Minfavorit kommer från Erica Palmcrantz Azizklassiska o-kokbok Raw food på svenska, men jag smaksätter den lite annorlunda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.