Morotskaka glutenfri
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl mandelmjöl
  • 1 dl rismjöl
  • 2 tsk fiberhusk
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 dl fin
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 3 stora ägg eller
  • 4 små ägg
  • 1/2 tsk salt
  • 2 tsk mald kanel
  • 1 tsk mald kardemumma
  • 1/2 tsk mald ingefära
  • 3 dl finrivna
  • 5-6 morötter
  • 2 dl olja
  • 75 gram rumstempererat smör
  • 1 1/2 tsk vaniljsocker
  • det finrivna skalet av
  • 1 limefrukt eller
  • 1 citron
  • 1 1/2 dl florsocker
  • 150-175 grader
  • i cirka
  • 30-45 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.