Låt bröden svalna en stund iformarnainnan du stjälper ur dem. Blanda samman alla mjölsorter, havregryn, linfrö, salt, bakpulver och bikarbonati en bunke
Häll ingrediensernaiordningen ovan. Morotsbrödtillbakmaskinen, 900 gram. 520 g siktatdinkelmjöl. 70 g rivna morötter. Tillminmaskin (Centurion XBM-1129) är inställningen standard, 900 g, ljus skorpa. Tar 3 timmar och sedan kan vi njuta av nybakat bröd. 520 g siktatdinkelmjöl. 70 g rivna morötter
Grovriv morötterna. Blanda sedan ihop alla ingredienseri en bunke. 1 1/2 tsk psylliumhusk. Låt svälla i ca 10 minuter. Grädda i ca 10 minuter. 1 1/2 tsk psylliumhusk
Nu har jag hittat på ett glutenfrittmorotsbröd som stillarmitt begär. På den tiden då jag inte åt glutenfritt så var morotsrutor det godaste brödet jag visste
Smula jästen i en bunke. Tillsätt därefter olja, morötter, honung och salt. Blanda mjölsorterna samt de hackade valnötterna och tillsätti omgångar tilljästblandningen, och ta intei för mycket mjöl degen skall vara kladdig, spara dock litetillutbakningen
Stjälp upp formbrödet på ett galler när det svalnat lite. Smula ner jästen i en degbunke. Det underlättar att ta en våt iskall handduk runt formen samt att man skär liteförsiktigt runt kanterna innan man vänder brödet upp- och ned
Lägg dem ibrödformarna. Morotsbröd - favoritirepris. Morotsbröd. Dagen innan helgen mina vänner. Så, jag villpåminna er om mitt absoluta favoritbröd - mittmorotsbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.