och citronsaft. Strö på salt och peppar. Repa timjanen och strö över morötterna. 1. Sätt ugnen på 200°. Skrubba morötterna väl i vatten eller skala dem
Denna vecka startar med ett recept på vegetarisk husmanskost i form av en krämig och len stuvning med morötter, serverad med stekt bönkorv och kokt potatis
Ingredienser Portioner. 4 4 morötter 1 liten rödlök 3 vitlöksklyftor 1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar) 2 msk smör 1 dl hackad kruspersilja flingsalt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Receptet hittade jag på baksidan av ICAs morotspåse, men då utan Gunnarshögs smaksatta rapsolja. Ätit har vi gjort hela veckan, både sådant jag lagat hemma och tagit medoch annat som Nitima lagat
Saltaoch peppra lite extra och toppa med riven parmesan. De två sorterna kött var dovhjortsstek och rostbiff som båda putsades och fick bli rumsvarma innan de saltadesoch pepprades och bryntes runt om i smör och olja på ett hett stekjärn
Blanda runt, lägg på några kvistar rosmarin ochsalta. Jag handlar med ögat när jag är i affären och en sak jag har svårt att motstå är knippmorötter med blasten kvar
Krydda med salt och peppar. Medan biffarna steks kan du smälta smöret i en kastrull på medelhög värme. Jag provade hans recept på rödbetsbiffar och stuvade morötter och blev riktigt nöjd
Receptet är helt enkelt en på morotskaka men utan glasyr ochmed russin. Och ett tips om â€vanliga†äter samma kaka är att strö över lite råsocker och servera med grädde
Blanda med lammfärs, ägg, ochsaltaoch peppra. Salta, peppra och strö över spiskummin. Till detta, lammbiffar med vitlök och så en klick fetaostkräm på det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.