Dragon är en av minafavoritkryddor, så när jag såg det här smarriga receptet på kycklingi dragonsås med knaperstekt bacon till var jag bara tvungen att laga det
Lever med min sambo "J" imitt gamla barndomshem "laritstorp" som vi kallar det. livsglitter för mig är allt det fina med livet, inredning, vardagslyx, blommor, men även drömmar, kreativt skapande & familjeliv
Fördela fyllningenikycklingen och fäst ihop med tandpetare. Hacka paprikor och oliver och blanda med persilja och pinjenötter (vi tog solroskärnor pga nötallergi) Salta peppra
Kyckling och "jag tar vad som finns hemma till", blev riktigt gott till dagens middag. Det blev en middag med inspiration av vad som fanns i kylen samt utifrånminmålsättninginför hösten
Kyckling steks med härliga kryddor samtidigt som citroner “grillas” i en annan stekpanna. När man är i Alperna är det skönt med lättlagad mat – och det är det ju även hemma eller på andra ställen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.