Jag kan inte prata nog om hur gott det här blev i Crock Pot grytan. Jag tycker det är helt otroligt att du bara lägger i allt och sedan lagar den hela rätten själv
Imorse laddade vi vår Crock pot med en stor älgstek och en massa goda tillbehör. Den fick sedan ligga och gotta sig på låg temperatur och var färdiglagad lagom tills vi kom hem från jobbet
Självklart kan man marinera kycklingen direkt i crockpoten. Möra kycklinglårfiléer. Den här kycklingen har jag lagat flera gånger och den är verkligen jättegod och superenkel att göra
Crock pot. Vilken uppfinning. -) Jag är supernöjd med min måste jag säga. Det är så himla smidigt att kunna förbereda maten på morgonen/fm och sedan bara sätta sig och äta på eftermiddagen (nästan)
Nästa gång ska jag prova att laga det i min crockpot. Kvällens middag igår bestod av pulled pork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd
Idag laddade vi vår Crock Pot med en lammstek, som blev grymt god. Det är så otroligt enkelt och smidigt att laga mat i Crock Potten och känslan av att komma hem till nylagad mat är riktigt skön
För första gången någonsin lämnade jag min Crockpot (slowcooker) på hela dagen under tiden jag var på jobbet och möttes av en mycket väldoftande lägenhet när jag kom hem från jobbet
Jag gick upp tidigt i söndags för att laga mat och då menar jag inte frukost. Det mindre roliga med min nya slow cooker är ju att jag måste planera min matlagning
Egentligen borde all köttfärssås vara slökokt/långkokt. Att försöka göra en god köttfärssås snabbt är bara dumt, för smakerna hinner verkligen inte gosa ihop sig som sig bör
Pulled Pork, maträtten som hamnade på 3e plats bland de mest populära matsökningarna på google 2013. Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på min topplista över favoriträtter, och det är nog därför jag helt missat att blogga om det
Jag gick för ett tag sedan en kurs i indisk matlagning, och det jag tog mest intryck av var hur de inom den indiska matlagningskonsten utvecklade smaker på mycket enkla sätt
Har ni hört talas om det däringa Pulled pork. Det är inte klokt hur länge den trenden har hållt i sig. Inte konstigt att det blev en hit eftersom det är en jättebra rätt, men att den har fått hänga med så länge