Hetta upp smöret i en stekpanna och bryn kycklingen runt om. Älskar såna här krämiga kycklingrätter. Hon blir borta två nätter och det är första gången hon åker någonstans själv utan oss
Så idag blev det ”Kycklingfylld med chili och vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
Dela kycklingen, på längden ( inte riktigt helt igenom), salta och peppra lite grand. Bryn kycklingen i het panna på båda sidor (inget fett), lägg dem i en ugnssäker form t
Krydda kycklingen med salt och peppar. Kycklinglårfilé, salt, svartpeppar, torkad oregano eller basilika, parmaskinka, färskost med någon smak, vispgrädde, balsamvinäger, kycklingfond eller kycklingbuljongtärning, vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.