Detta är en saftig och nästan lite kletig mugg-kaka och kaffet och kakaon gör att den smakar nästan lite som en chokladboll, perfekt till eftermiddagsfikat om man är lite sugen
. Jag är egentligen inte något stort fan av proteinpulver. Tycker inte de är särskilt goda och svårt att hitta med bra ingredienser som inte kostar skjortan
1 portion3PPMed 25 gram grädde5PP1 ägg1/2 banan1 tsk bakpulver1 tsk kakao2 msk havregryn2-3 msk stevia 25 gram grädde på sprutburk 33% mindre fettJordgubbarMixa allt väl och häll nerSmeten i en relativt lagom stor kopp,Ställ i micron på högsta
Jag fick upp ögonen, eller jag kanske ska säga smaken, för "Banana bread" då jag bodde i New York. Det är ganska vanligt att man äter det till frukost (i tron om att det är nyttigt
Igår var det dags att bege oss hem från Gävle, men innan vi åkte mot Stockholm stannade vi till på Proteinbutiken för att fylla på våra "proteinlager" lite
Dagens mugg-kaka är nog min favorit hittills, jag menar vem gillar inte morotskakor. Mugg-kaka. När man tränar mycket och jobbar hårt med kroppen händer det väldigt ofta att muskler blir korta, spända och stela
Moccachino proteingröt. Fotograf. Arvid Emtegren (). Jag har sådan grym träningsvärk i magen idag. Gjorde en cirkel med lite mer reps än vad jag brukar och det sved rejält i magen vill jag lova
Det var riktigt länge sedan jag hittade på något nytt i köket. Jag har gjort en massa olika mugg-kakor (fler recept kommer snart), pannkakor, luncher och middagar (sådan jag äter varje dag), men jag har liksom inte haft tid att ställa mig i köket och hitta på nya recept
Dagens frukost gjorde jag en annat recept på banan mugg-kaka med vanilj fyllning och choklad överdrag som jag hade sätt på instagram, den var god och smakade bra dock inte lika god som Sannas banan mugcake
1-minuts mandel & kanel muggkaka med cream cheese proteinfrosting, mandlar och blåbärChoklad muggkaka med vaniljkesella och jordgubbar (low carb)Casein fudge kladdkakaGrundrecept på min bästa frukost-kakaMoccachino muggkaka med kesokräm och blåbär30-sekunders microproteinkaka med jordnötsbollar, jordnötssmör, blåbär och varma hallonReceptet som är med i tidningen är min "1-minuts morotsmuggkaka med cream cheese frosting" som är en low carb variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.