Lite syrligare och hade nog passat bra till chokladen, en anledning att baka den igen snart. Dessa bottnar är verkligen supergoda, saftiga och mycket chokladsmak
Använd florsocker i en liten sil och strö i hjärtat, dra sedan FÖRSIKTIGT bort pappret. Det kan vara lite knepigt att få det helt bra men äh, man ska ju ändå bara äta den
Kom ihåg att röra om hela tiden annars kan det brännas i kastrullbotten, och det vill vi inte När den har börjat småputtra liteoch efter att den dragit ihop sig lite kan du öka värmen lite så den kokar upp ordentligt i någon enstaka minut
Igår var en sådan där dag när jag var galet sugen på bröd men eftersom jag inte hade så mycket kolhydrater kvar att äta på kvällen (jag åt större delen före och efter träning) så blev det till att bli lite kreativ
Beroende på hur kroppen svarar kan det vara nödvändigt att dra ner kolhydraterna liteoch då kan det alltid vara bra att kunna äta gott utan att gå från kostschemat
Blomkål är bara så himmla gott – och kan användas till allt möjligt. Själv tycker jag om att använda den t ex som ersättning för ris och dylikt (kolla mina tidigare recept på blomkålsris nedan)
Det är husken som ger den lite slajmiga konsistensen och jag vet att många har svårt för det. Jag vet att många av er gillar den lika mycket som jag men jag vet också att många av er har lite svårt för konsistensen
Smält chokladenlite grann (så den blir mjuk) i micron el vattenbad (akta så den inte bränns. Häll ner chokladen i grädden, rör kraftigt tills den är smält
Väg upp och hacka chokladen. idag har det hackats choklad - massor av choklad. Det är superduper enkelt och blir perfekt både som tårtfyllning men också som efterrätt med lite färska jordgubbar
Det blir både nyttigare varianter av mjuk saffranskaka, vörtbröd, julchoklad mm. Jag gillar verkligen julen och det ska bli kul att börja pyssla liteoch baka en massa goda grejer (nyttiga såklart
Låt svalna och förvara i kylen. Servera med hallon och ev kokosgrädde. 1 dl kokosolja1 dl kakaosmör2-5 msk stevia200 g viviani choklad 92%2 msk kakaoSmält smör, chokladoch olja över vattenbad och blanda i resten
Dagens mugg-kaka är nog min favorit hittills, jag menar vem gillar inte morotskakor. Idag hade jag en behandling bokad hos min kiropraktor Malin och hon började behandlingen med lite "koppning", dvs en sorts sugkopp som man drar över musklerna och som bland annat ökar cirkulationen och släpper på bindväven
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.