Detta recept hittade jag på matklubben. Häll upp degen på väl mjölmixat bakbord. Fick göra om det lite då jag inte så ofta använder Lailas blåa mjöl, vilket det är i grundreceptet
Ta upp degen på lätt mjölat bakbord och dela den i 8-10 lika stora bitar. Grädda kakorna i en torr stekpanna på medelvärme, ca 2 minuter på varje sida eller tills de är gyllene
Ett super gott och super enkelt tunnbröd att göra i stekpannan på spisen. Detta är väl ett reseminne om något med tanke på att vi hamnade just i Västerbotten
Stjälp upp degen på mjölat bakbord och dela den i 30 jämnstora bitar. Värm en torr stekpanna och grädda kakorna efter hand på medelvärme, ca 2 minuter på varje sida
De vet sannerligen hur man ska servera dem på bästa sätt. Super enkelt och det enda som krävs är tålamodet när man väntar på att grönsakerna ska mjukna i ugnen
Vi ska nämligen ha lite luciastämning nu på morgonen med glögg, pepparkakor och lussekatter. Kavla på väl mjölat bakbord, först med randkaveln ,sen med kruskaveln
Scones tar ju ändå en stund att röra till, sen ska man vänta på att ugnen blir varm och så ska de gräddas… Så jag uppfann (nåja, det finns nog en och annan som gjort något liknande före mig) ett ultrasnabbt och enkelt tunnbrödsrecept som man gräddar på spisen
Blanda kesella och teriyakisås och bred ut på bröden. Lägg på rostbiffen. 2 mjuka tunnbröd. Skär gurkan i långa stavar och lägg i en rad i mitten bå bröden
Smula ner jästen i en bunke och häll på degspadet. Tag upp degen på mjölat bakbord. Hetta upp en torr stekpanna på medelvärme och grädda tunnbröden i torr stekpanna i 2 minuter på ena sidan och sen 1 minut på andra sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.