Kaffekaka med chokladganache – mjuk kaka. Mjuk chokladkaka. Mjuk chokladkaka med smörkrämsfyllning. 2 ekologiska citroner, skal och saft. Klä en sockerkaksform 1,5 l med bakplåtspapper och häll i smeten. Grädda i 175 grader i ca 40 min, Känn med stick så citronkakan är torr och färdiggräddad. 2 ekologiska citroner, skal och saft
Man kan givetvis ersätta pinjenötterna med skållad, skalad och flisad mandel. Rör samman den rivna mandeln, äggvita, socker och finrivet skal av en tvättad citron
Oljvoljekaka medcitron och apelsin. matlagning (naturligtvis), som smörolja till dörrar, till att fixa trilskande pianotangenter, som allmänt medikament, till att valla skidor
Överblivna äggvitor och bortglömt mandelmjöl blev till krispiga citronkakormed mandel. Klicka ut till jämntjocka kakor med en sked på en plåt med bakplåtspapper
Mjuk pepparkaka med lingon. Mandelkakamed brynt smör, citron och vallmo. Den här mandelkakan är ett av våra bästa recept, det har hängt med nästan sedan starten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.