Härom veckan satte jag morgonkaffet i halsen när jag fick ett mail från Årets Kock. De uppmanade mig att söka till Årets Kock 2013 efter att jag blivit rekommenderad av folk i branschen under en kampanj på mässan Gastro Nord
Mittnya favoritbröd, ett riktigt superfoodbröd. Grädda i mitten av ugnen i 40-50 min. Jag vet att det är stora ord, men jag står verkligen fast vid dom
Jag ska laga maten och i dag var första dagen på mittnya jobb - jag ska bli mattant. Men mina kollegor på skolan ska ha all cred, alla mina nya idéer första dagen togs emot med väldigt positiv inställning
Dra ut degen en aning och vik in mot mitten. I julklapp fick jag Martins nya bok Enklare bröd, som innehåller allt från surdegsbröd, långjästa bröd och knådfria degar
Tag upp plättarna och häll i nya, cirka 1 msk smet per plätt. Från början hade Anders och jag tänkt ut "Fira in 2012 med 12 olika rätter", men på vägen kom en sista, trettonde rätt, därmed föll den planeringen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.