Jag tycker att det är spännande och roligt att göra sådant som tar litetid, men som samtidigtiprincip sköter sig själv, därför provade jag för nästan en vecka sedan att påbörja processen med att tillaga "saltrulle"
Köttet serverade jag med ugnsrostade rotfrukter, harikot verts och kantarellsås som bland annat innehåller sky från tillagningen av steken (så kasta inte bort den
Då får jag väl dela med mig av mittlillafina recept nu införfettisveckan. Dom här bullarna smakar PRECIS som en helt vanlig semla, där är litemindre sötma men det kompenserar man med fyllningen♥
detta blev mycket smakligt och var rätt enkelt att slänga ihop, men trots att vi använde ett fett kött, avocado och rapsolja samt en fet yoghurt så kändes det ändå som att den där mättnaden man nu vant sigvidinteinfannsig
Förmodligen saknas en och annan cell där innei skallen men då jag ska på matbloggsträffar och när andra ska få äta min mat gör jag ofta saker jag aldrigtidigare gjort
Stick ner baconskivornaimitten på tårtan. Brukar ju inte lägga upp matrecept här, men detta recept på varm smörgåstårta passar ju på sätt och visin rätt bra ändå på min tårtblogg
Ris á la mande är ju dessutom nästan som risifrutti, okej, kanske interiktigtmen ändå. Jag har fuskat tillminrisrättidag, jag har nämligeninte vare sig kokat gröten eller såsen, det finns ju så behändigt att tillgåi affären och då går det ju så mycket fortare att få till mysmaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.